Den 1.oktober har vi afviklet foreningen og har i samarbejde med Hypermobile og HMS region II indgået samarbejde.Du kan læse mere under kontakt og forsiden.Eller du kan kontakte www.hypermobile.dk eller sende en mail på hypermobile@mail.dk .

Referat af generalforsamling d.29.aug.2010
Læs vores referat af generalforsamlingen under "artikler".
31 Aug 2010 by katrine


Ændring i dato for generalforsamlingen
Pga. lokale problemer har vi nu ændret datoen for generalforsamlingen til søndag d.29.august og stedet er kulturstationen i Vanløse. Læs mere på: http://kubik.kk.dk/vkhus/
Tidspunktet er 14.20-16.30 og der kører S-tog, Metro og bus direkte til stedet. Og det er tilgængeligt med elevator.
I vil snarest modtage en dagsorden og bedes sende mig en mail, hvis i har noget til dagsordenen.
Jeg glæder mig til at se Jer.
Med venlig hilsen Katrine
13 Aug 2010 by katrine


10 års jubilæum for Hypermobile & HMS i region II
Foreningen for Hypermobile & HMS i region II holder 10 års jubilæum og du er inviteret. Læs mere her Foreningen for hypermobile og HMS i region II holder 10 års jubilæum
12 Aug 2010 by katrine


Sommerferie
Foreningen holder sommerferie lukket i juli måned.
Du kan dog stadig kontakte foreningen på :info@hypermobilitet.dk
God sommer til alle!
05 Jul 2010 by katrine


Kostvejledning for hypermobile med henblik på vægttab
Hypermobile patienter oplever ofte problemer i bevægeapparatet ,som forhindre patienten i at dyrke motion og lave konditionstræning. Derfor vil foreningen sætte fokus på kostvejledning, da kosten er en god måde at forhindre vægtforøgelse i forbindelse med sygdom. På baggrund af utallige forspørgsler har foreningen derfor indgået en samarbejdsaftale med Kostconcult der tilbyder kostvejledning.
Du kan læse mere under fanen: få hjælp
29 Jun 2010 by katrine


Link til Syg med job
Beskæftigelsesministeriet har lavet en hjemmeside for dig der er sygemeldt.
Se mere under links og læs mere om: sygmedjob
17 Mar 2010 by katrine


Seksualitet, sygdom, parforhold og singelliv
Foreningen for hybermobile på Sjælland og øerne har i snart 5 år rådgivet om hypermobilitet, uddannelse, arbejdsmarkedet, offentlige ydelser og samlet en vidensbank for vores patienter. Foreningen lægger lige stor vægt på det praktiske, medicinske, fysiologiske og psykologiske vedrørende HMS og hypermobilitet. I den forbindelse har foreningen besluttet at berøre nogle af de mere tabubelagte emner, vedrørende det at leve med en kronisk sygdom, at leve med HMS og stadig bevare sin seksualitet.
Foreningen har i samabejde med sexolog Else Olesen fået udarbejdet en artikel om seksualitet, sygdom, parforhold og singelliv.
Læs mere under artikler
Og se mere på: Link til bogen: Til sygdom os skiller
09 Oct 2009 by katrine


Nyhedsbrev sommeren 2009
Her er en lille sommerhilsen fra Foreningen for hypermobile.
Foreningen arbejder lige nu på efterårets program. Og programmet består i år af: Børnedag, besøg af en diatist, samt en social dag.Vi sender mail ud, samt ligger oplysninger på vores hjemmeside, så snart vi har faste datoer til tilmeldinger.
Foreningen skal i september være med i Frederiksberg Kommunes Frivillighedsdag, hvor vi som forening har mulighed for at gøre os mere synlige. Og vi er naturligvis meget glade for at der bliver sat pris på foreningens arbejde.
I november, skal foreningen igen deltage i Lægedagene i Bella centret. Foreningen er meget interesseret i at vide om der er nogle af vores medlemmer der kunne tænke sig en vagt på en af disse dage?
En vagt består af nogle timer (ca.5-6) hvor man står ved standen, som vi deler med flere andre foreninger. Opgaven som vagt ved standen, er at tale med gæster på messen, samt uddele foldere.
Hvis det skulle have interesse, kan der tilmeldes på mail eller per tlf.
Foreningen efterspørger også medlemmer der ønsker at hjælpe foreningen med at uddele vores foldere, til læger, fysioterapeuter, institutioner, hospitaler m.m.
Hvis dette har interesse, sender foreningen foldere ud, som I kan aflevere lokalt hvor i bor.Dette vil gavne foreningen meget, at vi får udbredt vores budskab og samtidig har mulighed for sprede information om foreningen over hele sjælland.
Foreningen bliver jævnligt kontaktet af fysioterapeut elever, samt andre fagpersoner og dette betyder at flere og flere, er begyndt at få interessen for hypermobilitet, hvilket vi er meget glade for.
Foreningen ønsker alle vores medlemmer en dejlig sommer.
Vi glæder os til at se jer her i efteråret 09.
De bedste hilnser fra Katrine Kappel og Pernille Hurup Duhn


24 Jul 2009 by katrine


Link til Specialfunktionen Job & Handicap
Her kan du læse om dine muligheder på arbejdsmarkedet på trods af handicap eller en funktionsnedsættelse pga. sygdom:
Specialfunktionen Job & Handicap
05 May 2009 by katrine


Nyhedsbrev jan/feb 2009
Kære Læser!
År 2009 er i fuld gang. Og dette betyder også at der i 2009 vil være arrangementer i foreningen. Du vil snart kunne finde vores program her på siden. Hvis du har ideer til aktiviteter eller arrangementer i foreningen, er du velkommen til at sende os en mail.
Foreningen efterspørge samtidig medlemmer og personer som vil være med til at dele foreningens foldere ud.
Hvis du har mulighed for at dele foldere ud i dit nærområde: biblioteker,læger, fysiotereapeuter, andet, er du meget velkommen til at kontakte os, så sender vi folderne til dig.
Foreningen glæder sig til endnu et år, og håber på at flere frivillige vil melde sig til foreninges arbejde og glæder sig til at byde nye medlemmer velkommen.
Katrine Kappel
10 Feb 2009 by katrine


Smerte chat
På FAKS hjemmeside, er der nu oprette en smertechat, for kroniske smertepatienter.
Se mere på: FAKS link til smertechat
09 Jul 2008 by katrine


Se udsendelse om Patientuddannelsen
Her kan du se en tv udsendelse hvorledes kursister bruger patientuddannelsen til at lære at leve med kronisk sygdom: www.tv2regionerne.dk/?id=400207&r=9
17 Dec 2007 by katrine


Rabat på træning hos Fitness World gennem foreningen.
Foreningen tilbyder nu sine medlemmer, at de kan træne i Fitness world for 175,- kr. per mdr. Oprettelsen for et medlemskab hos Fitness World er 99,- og derefter kan du frit træne i Fitness Worlds centre i hele Danmark,dette kræver bare at du er medlem af foreningen. Det specielle ved Fitness World er at du kun binder dig en mdr. af gangen og at du ikke er bundet i 6 mdr. eller et år, hvilket er relevant for gruppen af patienter med HMS og hypermobilitet, da tilstand jo ofte skifter. Så på denne måde betaler du for det behov du har!.Forudsætningen for at kunne benytte dette tilbud er at der er min. 10 medlemmer fra foreningen der melder sig på.
Hvis dette har din interesse skal du henvende dig på 51 94 07 20, eller sende en mail på info@hypermobilitet.dk.
Læs mere om Fitness World på: www.fitnessworld.dk/?1;forside
16 Aug 2007 by katrine


God bog om kroniske smertepatienters historier.
FAKS har udgivet bogen "Lyst til Livet".
Den fortæller forskellige patienters oplevelser med kroniske smerter.
Bogen indeholder blandet andet historier om mennsker med fibromalgi og andre bindevævslidelser.
05 Dec 2006 by katrine